...Selamat Datang Ke Dunia Tanpa Bayangan...Di Mana Imaginasi Boleh Menjadi Realiti...Tinggalkan Komen Dan Jikalau Follow Maklumkan Di Jejak Tanpa Kasut atau Shoutbox Untuk Adqayyum Follow Anda...TQ...

Selasa, 9 November 2010

IDENTITI BLOGGER YANG HILANG


Dunia Tanpa Bayangan (DTB) telah ditag oleh pak belalang dari Suara Bawah Tanah untuk 'IDENTITI BLOGGER YANG HILANG'.. sekarang kenalah buat ye... kita lihat lah 25 perkara tentang pemilik DTB.

"Once you have been tag, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, or goal about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more

1. Adqayyum adalah nama singkatan atau nickname dari nama Adam Danial Qayyum...

2. Anak sulung daripada 5 beradik.....

3. Baru berusia 11 Tahun.. Tarikh lahir adalah 18/5/1999.. jikalau anda ingin bagi hadiah besday saya nak roller-blade edisi khas.. hehehe.. nak tahu kenapa nak roller-blade, cekidaut..

4.hobi di waktu lapang ye.. suka naik roller-blade.. mempunyai sepasang roller-blade.....

5.lagi satu Adqayyum sorang shuffler.. bukan la tere sangat tapi boleh la...
6.seorang ' otaku ' yang berkaliber dan tahu serba sedikit dalam dunia komik dan watak2 anime....

7.takut nak p tempat gelap sorang2.. so kalo nak p jugak kena teman la.. tambah lagi tempat yang bertingkat2.. heee

8.suka pakai n kumpul topi.. macam baba saya.. yang terbaru topi blink-blink..

9.takut dengan kucing....bukan la takut camna cuma kucing yang macam hyper pastu suka cakar2....tapi kalo kucing comel boleh la dipertimbangkan....hehe
10.suka main aci ligan dengan budak2 sebab x kan dapat ditangkap pun....

11. game yang paling suka ialah Final Fantasy sebab gaya mereka lawan n game tu adventure....

12. kalau bab makan, biar lauk penuh meja pun tetap akan cari kicap n telur mata.

13. suka minum vico.

14. tahun depan kekal kelas A. hoye!

15. anak kepada baba yang hensem n ibu yang lawa.

16. suka juga main bowling.

17. minat bunkface, azlan n typewriter, basshunter n lady gaga.. lalalalalla rama ullala..

18. suka warna hitam n putih.

19. suka chat di facebook.

20. di facebook dikenali dengan Danny Itachi.. buat masa sekarang le.. nanti dah boring tukar nama lagi..

21. ada 2 adik lelaki n 2 adik perempuan.

22. semua anak lelaki, ibu n baba mulakan dengan Adam n bagi anak perempuan, nama pangkal Hawa..

23. tak suka makan buah.

24. tak suka makan sayur.

25. ada seorang uncle yang cukup terkenal di dunia blogger tapi.. syyyyy.. biarlah rahsia..

26. alaaaa.. dah abeh dah ke... terlajak ke nombor 26 dah pun..

27. nak tahu pasal saya lagi, PM saja saya.

28. seorang yang baik n berbudi bahasa.. betul!

29. sorry cerita-ceriti saya ini tak ikut susunan.. sebab ikut idea yang tunggang terbalik nak letak mana dulu..

30. thank you kepada pak belalang sebab sudi tag saya.. saya akan ke dunia bawah tanah sekarang juga sebab nak beritahu, I'M DONE!!!

N the last terasa malas la nak tag 25 org jadi sapa nak tag diri sendiri tag la....hehehe

1 ulasan:

belalang hijau berkata...

amboi pulun smpi 30 noh...

dasat betul..tp x tahan takut kucing tuh...

hahaha cam klakar la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...