...Selamat Datang Ke Dunia Tanpa Bayangan...Di Mana Imaginasi Boleh Menjadi Realiti...Tinggalkan Komen Dan Jikalau Follow Maklumkan Di Jejak Tanpa Kasut atau Shoutbox Untuk Adqayyum Follow Anda...TQ...

Selasa, 14 Disember 2010

Saya Masih Bersekolah Dan Juga Seorang Blogger


Cikgu Ben! Ayat BM tak jadi sangat.. Boleh tak?? Bukan pandai penulisan sangat pun...


Nama saya Adqayyum.. Bukan nama betul tapi nickname je.. Nak tahu nama sebenar?.. Tak leh.. hehehe.. bukan tak leh tapi biarlah rahsia.. Nak tahu cuba tengok n3 Adqayyum ' Identiti Blogger yg hilang' ok...
Dilahirkan pada 18 Mei 1999...sekarang ni umur baru darjah 5 next year baru darjah 6..UPSR tahun depan sangat takut..maybe, masa blogging kena dikurangkan..huhuhu

Ok skolah plak..Adqayyum start skolah masa Adqayyum 5 tahun..kat mana tah pastu masa 6 tahun Adqayyum skolah kat Sk sri kulim...darjah 1 kat Sk sri kulim gak sampaila next year..

Kat skolah saya ni Olabakul ehh Olaraga tapi x la aktif sangat masuk lompat tinggi sampai daerah pastu out..Tahun 6 ni Adqayyum nak jadi olahragawan lagi nak dapat sijil..Jawatan kat kelas dulu erk..kat kelas Adqayyum seorang yang agak tinggi so Adqayyum selalu ditugaskan cuci tingkap sampai sekarang..huhu..then masa darjah 4 Adqayyum pilih koko Pancaragam ngan muzik..x da jawatan lagi baru newbie..so masa darjah 5 adqayyum dilantik jadi ajk pancaragam muzik masa tu x da jadi Adqayyum pilih masuk kelab seni reka cipta..jadi penolong ketua seni reka cipta..n tahun las darjah 6 kat pancaragam Adqayyum x jadi ajk dah tapi still penolong ketua seni reka cipta..sekarang ni adqayum masuk kelab bola plak..

Kenapa saya ada blog??masa darjah 4.. Adqayyum ternampak blog pak cik Adqayyum di laptopnya dan terasa minat sebab ada widget,templates,header,ngan lain2..so esok jugak Adqayyum wat blog..masa darjah 4 dulu sekarang dah nak masuk darjah 6 mungkin dekat dua tahun kot..tapi walaupun start dari darjah 4 baru sebulan dua ni aktif skit..

Adqayyum rasa blog ni bagus sebab sekarang ni adqayyum bleh la pandai skit skit dalam penulisan..disebabkan banyak baca entry dan info menarik Adqayyum rasa best la ada blog nih..

sori Cikgu Ben penulisan x 'tere'... :)


5 ulasan:

rabiatul berkata...

Baru darjah 5. Teruskan bl0gging tp pelajaran jgn lpe ye. :)

June Md Fouzi berkata...

ouhh , advance eh budak budak skrg . hehehe . time akak drjah 5 dlu manada blog segala neh , hehe . btw , gudluck ea utk nex year . akak next year stpm . hahah . jaoh beza kn umo kita :D

June Md Fouzi berkata...

ouhh , advance eh budak budak skrg . hehehe . time akak drjah 5 dlu manada blog segala neh , hehe . btw , gudluck ea utk nex year . akak next year stpm . hahah . jaoh beza kn umo kita :D

JZ Business World berkata...

selamat berblogging.. kalau boleh guna bahasa baku untuk penulisan supaya tak terbawa-bawa semasa jawab exam.. :)

Lelaki Ini berkata...

chaiyok2 adqayyum!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...